040taaldiensten

Particulieren

Voor uw reguliere en beëdigde vertalingen in het Nederlands en Engels.

Particulieren

Een cv of sollicitatiebrief voor een baan bij een internationaal bedrijf of in het buitenland? Een verklaring omtrent het gedrag voor emigratie naar het buitenland? Een verblijfsvergunning of loonstrook? Diploma’s en cijferlijsten voor een studie of baan in een ander land? Een huwelijksakte of testament voor inschrijving in Nederland? Ik kan u als particuliere klant met de vertaling van verschillende soorten documenten van dienst zijn, en ik kan voor u zowel een beëdigde vertaling (met stempels en handtekening) als een reguliere vertaling maken. Ik vertaal daarbij zowel van het Nederlands naar het Engels als van het Engels naar het Nederlands.

Elke tekst is anders, en daarom kan ik alleen een opgave van de kosten voor u maken op basis van het daadwerkelijke te vertalen document. Wilt u een offerte van mij ontvangen? Neem dan contact met mij op en stuur mij een duidelijke scan (geen foto) van alle pagina’s (voor- en achterkant) van het te vertalen document toe, en vermeld daarbij het land waarvoor de vertaling bestemd is en uw naam en adresgegevens. U ontvangt dan zo snel mogelijk mijn offerte per mail.

Let op: verschillende landen en instanties hanteren verschillende vereisten voor (beëdigde) vertalingen. Check daarom zelf altijd op voorhand de vereisten van de instantie in het desbetreffende land waarvoor de vertaling bedoeld is. Dit voorkomt vervelende verrassingen en scheelt tijd en geld.

Ik kan er meestal voor zorgen dat u de vertaling binnen een paar werkdagen in huis hebt, per post of per mail. Ook is het mogelijk om de beëdigde vertaling bij mij op te komen halen als er haast bij is.

Astrid Amels - Particulieren

Specialisaties

Verblijfsvergunningen

Testamenten

Diploma's

Cijferlijsten

Huwelijksaktes

Verklaringen omtrent het gedrag